Telt og brygg.

Sist fredag 8.2.08 hadde vi møte på Borg igjen. Vi syr fremdeles på teltene (det vil vi nok gjøre de nærmeste årene nå fremover) :-)
Ellers så holder arkeologen på med å brygge øl/mjød der oppe, og hele prosessen foregår helt fra grunnen av. De skulle legge mye av jobben til de fredagene vi er der oppe slik at vi kunne få være med. Det blir spennede! Så er vi utnevnt til å være testpanel når det er blitt ferdig. Det kan jo bli interessant, spesielt med tanke på at jeg...eh.. ikke kan fordra øl.... Men kansje det er annerledes med hjemmebrygget..?

bilde 230
Bilde tatt på museet.

4 kommentarer

Mmmarianne

11.02.2008 kl.19:19

Lykke til som testpanel! Vi har store planer om å besøke museet "ditt" til sommeren (hvis campingbilen vil gå så langt), så det er ekstra stas å følge med her inne! :-)

torillb

11.02.2008 kl.19:20

mmm heimalga øl, spennende og sikkert kjempegodt. I ungdommen ble det smakt på baur på naustdans, jepp naustdans ikke låvedans. Ble kalt "baur" såvidt jeg husker. For komme med smaksreferat..

Signy Ulla

11.02.2008 kl.19:29

Hei Saga,Jeg synes at dine sider er inspirerende og har lyst til å dele dem med mine med-vikinger her i Lier området (ved Drammen på Østlandet). Laget vårt heter Lidir og vi begynte ved millenium skiftet. Jeg har lært nålbinding (Iallfall Oslo sting!) flere ganger, men endelig på kurs ledet av en i viking gruppen. Faktisk står artikkelen nå i nr.4 i bladet Familien (jeg har en modell i bladet- pompadur). Jeg vil gjerne utveksle informasjon med deg om du er interessert- du kan mye tror jeg. Forøvrig har jeg to barn (13 og 16), er Amerikaner og gift med en Nordmann (bodd her i 23 år) og spinner på rokk for folk, og driver med EFT og AFT (akupressur). Det siste året tok jeg kurs i ølhøne skjæring, nunofilting,nålbinding og tredreiing. Beundrer dine saker- og genseren i nålbinding er HELT NYDELIG!!!mvvh (med vennlig viking hilsen) Susan, aka Signy Ulla, spinnerske

Torill

11.02.2008 kl.21:42

Du gjer så masse spennande! Alltid like kjekt å lese om det du gjer.

Skriv en ny kommentar

hits